Hvorfor gjør jeg dette?

Hvorfor gjør jeg dette?

Jeg har vært hekta på mote og trender så lenge jeg kan huske. Gode fargekombinasjoner har alltid kommet naturlig til meg, men det er gjennom erfaring i klesbutikk jeg oppdaget «det lille ekstra» når det gjelder å spotte de riktige trendene. Da jeg fikk tilbud om å bruke denne lidenskapen til å forme en helt egen nettbutikk, kunne jeg jo ikke si nei!

Hvorfor nå?

Jeg har alltid hatt store drømmer med ambisiøse mål. Jeg har nådd mange av disse, og er underveis med enda flere. På grunn av en endring i livssituasjon har enkelte dører lukket seg midlertidig, men heldigvis har det også åpnet seg noen. Kuhl er en utrolig spennende dør, og jeg har lenge gledet meg til å utforske hva som ligger bak. Velkommen inn!

Hva skal til for å lykkes i dagens marked?

Det er ikke til å stikke under stol at det finnes mange aktører i dette markedet. Likevel, kommer Kuhl til å ha en helt unik plass. Dette er nettbutikken for deg som har forkjærlighet for det særegne og personlige, og som vil skille deg ut med trendy «Kuhle» looks – til en veldig fair pris.

Det er en ære å få lov til å ønske deg velkommen inn i mitt lille univers. Jeg håper du trives. 

Klem, Hedda

 

Tilbake til bloggen